Ons huisje

De Welconny is een cottage met een slaap- en zitgedeelte, keukentje , eigen badkamer met toilet en een overdekt terras op het westen.

De Cottage

In het slaapgedeelte is een 2-persoonsbed (1.60 x 2.00) speciaal gemaakt voor de Welconny. Het geeft de geborgenheid van een bedstee maar is ook van beide kanten goed toegankelijk.

Het zitgedeelte heeft twee comfortabele stoelen met verstelbare rugleuning, een smart televisie met netflix en chromecast en een houtkachel. De ruimtes zijn geïsoleerd en comfortabel verwarmd met kachels, maar een eigen vuurtje stoken kan dus ook.

Het keukenblok is voorzien van een gootsteen, koelkast, nespresso apparaat, waterkoker, eierkoker en magnetron/oven. Ook borden, bestek, glazen en dergelijke is aanwezig. Geheel in de stijl van de Welconny is er om het keukenblok heen een bar gemaakt waaraan u kunt ontbijten of even werken.

LET OP: De Welconny keuken heeft geen kookplaten. Dit nodigt uit tot het maken van oven en magnetron gerechten of uit eten en afhaal- / thuisbreng diensten

De eigen badkamer heeft een ruime douche, een toilet en een vaste wastafel. Daarnaast is er gratis wifi , een mini bar, een eigen parkeerplaats en er is een hout kachel aanwezig.

Terras

Het eigen verhoogde, overdekte houten terras van de Welconny staat geheel tot de beschikking van onze Welconny gasten en is gesitueerd op het zuid westen. Op het terras staat een tafel en twee comfortabele stoelen met kussens.

Parkeerplaats

De Welconny heeft een gratis parkeerplaats op eigen terrein.

WiFi

De Welconny heeft WiFi met een eigen access point aangesloten op het snelle glasvezelnetwerk. Ook op het terras is er goed ontvangst.

Extra diensten

Minibar – Geen zin om direct boodschappen te doen! Geen probleem want de minibar heeft verschillende frisdranken, bier en wijn. Daarnaast zijn er wat hartige snacks.

Ontbijt – Op vrijdag, zaterdag, zon – en feestdagen verzorgen wij voor EUR 11,50 per persoon een heerlijk ontbijt met oa verse jus d’orange, fruit en zelfgemaakte jam.

Haardvuur – Voor extra warmte, maar vooral voor extra gezelligheid, kunt u 7 euro een mandje gebruiken met alle ingrediënten om zelf een mooi vuurtje te maken in de houtkachel.