Informatie

De ruimte
Het huisje bestaat uit een slaapgedeelte met een 2-persoonsbed, een smart televisie met netflix, een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Een barretje waar u kunt ontbijten of even werken. Een keukenblok met koffieapparaat, waterkoker, koelkast, afwasbak en magnetron/oven. Daarnaast is er gratis wifi , een mini bar, een eigen parkeerplaats en een hout kachel aanwezig.

Terras
U heeft bij het huisje een eigen terras op het westen

Auto/Openbaar Vervoer
Door de centrale ligging is de Welconny zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De Welconny zit op 5 minuten lopen van bushalte Noorderplassen Noord waar bus M6 stopt. Binnen 8 minuten bent u op Almere Centraal Station. Vanuit daar bent u in 21 minuten op Centraal Station Amsterdam.

Tarieven
De Welconny 75 euro per nacht.

Tijdens officiƫle feestdagen en evenementen als de Libelle zomerweek, Zand en de Triathlon berekenen we een toeslag.
De prijs is incl. bedlinnen, handdoeken, wifi en eindschoonmaak.

Bijzonderheden:
Doordeweeks is boeken alleen mogelijk bij een minimale verblijfsduur van 2 nachten. In het weekend is 1 nacht boeken mogelijk maar dan hanteren we een toeslag van 15 euro.

De Welconny kan door de week (maandag tot vrijdag) voor een langere periode geboekt worden. Hiervoor geldt een speciaal, vooraf met elkaar afgesproken tarief.

Reserveren
Voor reserveringen, vragen of beschikbaarheid kunt u telefonisch contact opnemen op nummer +31 6 136 08 445 of via de mail: info@welconny.nl. Naast nederlands spreek ik ook Engels en Duits.