Informatie

De ruimte
Het huisje bestaat uit een slaapgedeelte met een 2-persoonsbed, een smart televisie met netflix, een eigen badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Een barretje waar u kunt ontbijten of even werken. Een keukenblok met koffieapparaat, waterkoker, koelkast, afwasbak en magnetron/oven. Daarnaast is er gratis wifi , een mini bar, een eigen parkeerplaats en een hout kachel aanwezig.

Terras
U heeft bij het huisje een eigen terras op het westen

Auto/Openbaar Vervoer
Door de centrale ligging is de Welconny zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De Welconny zit op 5 minuten lopen van bushalte Noorderplassen Noord waar bus M6 stopt. Binnen 8 minuten bent u op Almere Centraal Station. Vanuit daar bent u in 21 minuten op Centraal Station Amsterdam.

Tarieven
In het laagseizoen kost de Welconny 65 euro per nacht. In het hoogseizoen ( feestdagen, Libelle zomerweek, Zand en de Thriatlon) kost de Welconny 75 euro per nacht.
De prijs is incl. bedlinnen, handdoeken, wifi en eindschoonmaak.

Bijzonderheden:
Doordeweeks is boeken alleen mogelijk bij een minimale verblijfsduur van 2 nachten. In het weekend is 1 nacht boeken mogelijk maar dan hanteren we een toeslag van 15 euro.

Reserveren
Voor reserveringen, vragen of beschikbaarheid kunt u telefonisch contact opnemen op nummer +31 6 136 08 445 of via de mail: info@welconny.nl. Naast nederlands spreek ik ook Engels en Duits.